Kalendář akcí

Září 2024

Pátek 27.9 09:47
Návštěva ZŠ Svisle

Třídy: Žabky, Broučci, Sovičky

Předškoláci ze třídy Sovičky a Žabky navštíví v pátek 27. září dopoledne Základní školu Svisle. 

Čtvrtek 26.9 12:46
Sportování v hale

Třídy: Žabky, Broučci, Sovičky

Ve čtvrtek 26. září začíná 1. lekce cvičení ve sportovní hale. Děti budou potřebovat sportovní oblečení a obuv s nebarvící podrážkou, pití v dobře uzaviratelné lahvi. Cvičení bude probíhat vždy ve čtvrtek jednou za 14 dní. Případné změny termínů ohlásíme

Čtvrtek 26.9 09:24
Sportování v hale

Třídy: Žabky, Broučci, Sovičky

První lekce sportování v hale nás čeká ve čtvrtek 26. září. Děti budou potřebovat sportovní oblečení, obuv a pití v dobře uzaviratelné láhvi. 

Středa 18.9 14:30
Akce pro rodiče s dětmi - Špekáčkování

Třídy: Žabky, Broučci, Sovičky

Srdečně Vás zveme na celoškolkovou akci pro rodiče s dětmi - Špekáčkování, které se koná ve středu 18. září od 15 hodin. Špekáček a dobrou náladu s sebou. Pitný režim zajištěn. 

Útery 17.9 07:42
1. lekce bruslení

Třídy: Žabky, Broučci, Sovičky

V úterý 17. září nás čeká první lekce brulení. Nachystejte dětem prosím helmu, zateplené kalhoty, šusťákové rukavice a láhev s pitím. Další lekce bruslení budou následovat každé úterý. Děti se musí do školky dostavit nejpozěji v 7.30 hodin. 

Čtvrtek 12.9 08:03
Projektový den - Veselé Žabky

Třídy: Žabky, Broučci, Sovičky

Děti ze třídy Žabky se mohou těšit na projektový den Veselé žabky, který se uskuteční ve čtvrtek 12. září. Děti se promění v žabky a zažijí dopoledne plné tematických her a soutěží. Za příznivého počasí vyrazíme na Lagunu, kde budeme pozorovat živočichy žijící u této vodní plochy a zahrajeme si hry s padákem. 

Pátek 6.9 08:12
Plavání předškoláků

Třídy: Žabky, Broučci, Sovičky

Ve středu 11. září začíná předškolákům Předplavecký kurz. Plavání bude probíhat každou středu. Přihlášené děti se musí do školky dostavit nejpozději do 7.45 hodin. Do batůžku dejte - plavky, ručník, pití v lahvi, která neteče.Děvčata budou mít dobře padnoucí koupací čepici a hřebínek. Svačinku dostanou děti z MŠ